Real Estate

Real Estate

Real Estate
Real Estate

Real Estate

Real Estate

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η ANEMOS Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate, τα τελευταία 30 χρόνια μέσω της εταιρείας ΚΤΗΜΑ ΣΤΕΓΗ, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 15.000 πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κατέχοντας βαθιά γνώση και εμπειρία της αγοράς, στόχος μας ήταν και παραμένει η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, σε όλα τα στάδια απόκτησης ή μίσθωσης ακίνητης περιουσίας.

Σε μια εποχή όπως η σημερινή, όπου οι εξελίξεις στο χώρο του real estate είναι ραγδαίες – ιδιαίτερα στη χώρα μας – η εταιρεία μας προσαρμόζεται διαρκώς στα νέα δεδομένα. Παρακολουθεί την αγορά και ενημερώνεται συνεχώς, αναλύει τα χρήσιμα συμπεράσματα που προκύπτουν και στη συνέχεια τα επαναδιοχετεύει στην αγορά μέσω έμπειρων και καταρτισμένων συνεργατών της.

Πάγια πολιτική μας παραμένει η επένδυση στη γνώση. Για το λόγο αυτό , οι άνθρωποι της ΚΤΗΜΑ ΣΤΕΓΗ εκπαιδεύονται μέσα από ετήσιους κύκλους σεμιναρίων προκειμένου να είναι σε θέση να παρέχουν ασφαλείς και αξιόπιστες πληροφορίες για την αποδοτικότερη επένδυση κάθε αγοραστή ή πωλητή.

Το ακίνητο αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί, το ακριβότερο προϊόν σε κάθε αγορά. Με πλήρη συνέπεια και υπευθυνότητα, οι σύμβουλοι της ΚΤΗΜΑ ΣΤΕΓΗ, βρίσκονται δίπλα σε κάθε επενδυτή, παρέχοντας υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικές υπηρεσίες με μοναδικό στόχο την πλήρη αξιοποίηση του κεφαλαίου του, σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Η επιλογή του χώρου που θα στεγάσει την οικογένεια ή την επιχείρησή σας, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις για την ευτυχία και την επαγγελματική σας επιτυχία!

Δεκάδες επιλογές για κατοικία και επαγγελματική στέγη!

Η ΚΤΗΜΑ ΣΤΕΓΗ, παρέχει ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες που συνοψίζονται στα παρακάτω σημεία:
Συμβουλευτική Επενδύσεων και Ακίνητης Περιουσίας.
Εκτιμήσεις Ακινήτων
Πωλήσεις και Μισθώσεις Κατοικιών
Πωλήσεις και Μισθώσεις Επαγγελματικών Ακινήτων
Αντιπαροχές και Εργολαβίες
Αγορές Πωλήσεις Οικοπέδων και Εκτάσεων
Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας
Έκδοση Στεγαστικών Δανείων


Πινακοθήκη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντάμε άμεσα

Email

info@anemoskat.gr

Διεύθυνση

Μύλοι 5 Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη, 56429,

Hotline/Mobile

2312315140/+30.6972444900

Image