Άμεση Δράση Τεχνητών

Ανακαινίζουμε κάθε χώρο Επιδιορθώνουμε κάθε βλάβη

Άμεση Δράση Τεχνητών
Ανακαινίζουμε κάθε χώρο Επιδιορθώνουμε κάθε βλάβη

Άμεση Δράση Τεχνητών

Άμεση Δράση Τεχνητών

*ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ*  Όλο το 24ωρο, με ένα τηλεφώνημα, τεχνίτες κάθε ειδικότητας!


Τον Οκτώβριο του 1995 η ΑΝΕΜΟS Α.Ε. καλύπτει ένα σημαντικό κενό στην αγορά της Θεσσαλονίκης, ιδρύοντας την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ,μια εικοσιτετράωρη υπηρεσία με σκοπό την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης υψηλού επιπέδου σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, σε ειδικότητες που καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα κάθε έκτακτης ή περιοδικής τους ανάγκης.


Μέχρι σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΕΧΝΙΤΩΝ, έχει καταγράψει περισσότερες από 190.000 κλήσεις, γεγονός που την καθιστά σαν την πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για 1,5 εκατομμύριο Έλληνες (Θεσσαλονίκη και ευρύτερος νομός)


Αρχικός στόχος ήταν η αξιοποίηση ενός τεράστιου δικτύου έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών, που δημιουργήθηκε γύρω από την ΑΝΕΜΟS Α.Ε. στην πολυετή παρουσία της στο χώρο των κατασκευών. Εκατοντάδες άνθρωποι που συνεργάστηκαν με τον όμιλο για δεκαετίες, δοκιμάστηκαν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, την αποτελεσματικότητα και την άριστη τεχνική τους κατάρτιση, συνέπραξαν για να δημιουργηθεί μια υπηρεσία υπεύθυνη, αξιόπιστη και ευέλικτη.


Έμπειρο προσωπικό παρέχει εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά!


Ενάντια στο πνεύμα της εποχής, όπου η αδιαφάνεια, η ανωνυμία και οι ελλιπείς γνώσεις προσωποποιούνται στον εκάστοτε ανειδίκευτο «μάστορα» η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΤΕΧΝΙΤΩΝ παρέχει επώνυμη, εξειδικευμένη υποστήριξη με γραπτή εγγύηση και προδιαγραφές εργασίας σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα HACP και ISO


Η υπηρεσία λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο σε εικοσιτετράωρη βάση για ιδιώτες και επαγγελματίες, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 2310 502 503 ενώ παράλληλα, παρέχονται και υπηρεσίες μόνιμης τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης σε επιχειρήσεις και βιομηχανίες.


Άμεσο στόχο της εταιρείας, αποτελεί η επέκτασή της σε όμορους της Θεσσαλονίκης νομούς, ενώ σχεδιάζεται η οργάνωση ενός ευρύτερου δικτύου ικανού να καλύψει σταδιακά τις ανάγκες ολόκληρης της χώρας. Ταυτόχρονα, επιδιώκεται ο εμπλουτισμός του φάσματος των ειδικοτήτων με νέους εξειδικευμένους συνεργάτες.

 
Η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΤΕΧΝΙΤΩΝ μεταξύ άλλων παρέχει υπηρεσίες στους παρακάτω τομείς:
Υδραυλικά – Ηλεκτρολογικά - Συστήματα Εξαερισμού - Συστήματα Κλιματισμού - Συστήματα Βιομηχανικής Ψύξης - Συστήματα Θέρμανσης - Συστήματα Ανελκυστήρων - Συστήματα Ασφαλείας και Παρακολούθησης - Συστήματα Πυρόσβεσης - Αποφράξεις, Απολυμάνσεις και Απεντομώσεις - Οικοδομικές και Μονωτικές Εργασίες

 
Η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΤΕΧΝΙΤΩΝ βρίσκεται σε κάθε χώρο με ένα απλό τηλεφώνημα ολόκληρο το εικοσιτετράωρο. Ο αρμόδιος τεχνικός κάνει την εκτίμηση της βλάβης και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη και ασφαλέστερη αντιμετώπιση του προβλήματος. Αφού προϋπολογιστεί το κόστος εργασίας και με την σύμφωνη γνώμη του πελάτη, ο τεχνικός προχωρά στην αποκατάσταση της βλάβης.


Κλήση στο 2310 502503 - Εκτίμηση της εργασίας από τον έμπειρο τεχνικό μας στο χώρο σας, κοστολόγηση και χρονοδιάγραμμα της εργασίας, αποκατάσταση βλάβης.

'

Youtube Video

ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Όμιλος Επιχειρήσεων

Άμεση Δράση Τεχνητών 231 502503

2310 502 503

Πινακοθήκη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντάμε άμεσα

Email

info@anemoskat.gr

Διεύθυνση

Μύλοι 5 Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη, 56429,

Hotline/Mobile

2312315140/+30.6972444900

Image