Η Εταιρία μας

40 χρόνια εμπειρίας

Η Εταιρία μας
40 χρόνια εμπειρίας

Η Εταιρία μας

ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την παρουσία της με τη μορφή ενός τεχνικού γραφείου, που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966, αναλαμβάνοντας κατασκευές κτιρίων και αντιπαροχές. Σήμερα, 56 χρόνια μετά, το μικρό κατάστημα μεγάλωσε. Χρειάστηκαν δύο γενιές σκληρής εργασίας για να δημιουργηθεί ο όμιλος επιχειρήσεων ANEMOS Α. Ε. που αριθμεί περισσότερα από 30 στελέχη και ένα ευρύ πελατολόγιο στους περισσότερους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Έχοντας σαν βασικό μας άξονα τον τομέα της κατασκευής, οι άνθρωποι της ANEMOS Α.Ε. με αργά και σταθερά βήματα, αξιοποιήσαμε στο έπακρο την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και με το βλέμμα στραμμένο στις απαιτήσεις τις αγοράς και των πελατών μας, επεκτείναμε τις δραστηριότητες του ομίλου, στο χώρο του Real Estate, στον τομέα της Διαχείρισης και Οργάνωσης Εμπορευμάτων, και στη δημιουργία ενός οργανωμένου δικτύου υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης.

Σε μία δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικονομία, η ANEMOS A. E. έχοντας αποκτήσει γερά θεμέλια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, είναι ο καλύτερος σύμμαχος και αρωγός στην προσπάθεια κάθε επιχείρησης για εξέλιξη και επιτυχία.

Youtube Video

ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Όμιλος Επιχειρήσεων

Άμεση Δράση Τεχνητών 231 502503

2310 502 503

Πινακοθήκη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντάμε άμεσα

Email

info@anemoskat.gr

Διεύθυνση

Μύλοι 5 Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη, 56429,

Hotline/Mobile

2312315140/+30.6972444900

Image