Κατασκευές

Κατασκευές

Κατασκευές
Κατασκευές

Κατασκευές

Υπεύθυνη Εργασία

Η βαθιά τεχνογνωσία, η σοβαρή υποδομή, η σύγχρονη αντίληψη των κατασκευαστικών δεδομένων και οι άξονες συμπεριφοράς που διέπουν τις πελατειακές μας σχέσεις, δεν άργησαν να μας καθιερώσουν σαν μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες στη Β. Ελλάδα.


Απαρτιζόμαστε από μια «δεμένη» ομάδα έμπειρων πολιτικών μηχανικών και αρχιτεκτόνων, που διαθέτει δικά της συνεργεία από τεχνίτες και ειδικευμένους εργάτες, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε με ταχύτητα, συνέπεια και αξιοπιστία στα υψηλότερα standards κατασκευής, ποιότητας και αισθητικής.


Παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις στο χώρο της σύγχρονης κατασκευής και της τεχνολογίας των υλικών και είμαστε σε θέση να παρέχουμε εξειδικευμένες εφαρμογές και μεθόδους δόμησης σύμφωνες με όλα τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.


Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στον εναρμονισμό της κατασκευής με το φυσικό περιβάλλον και τη λειτουργικότητά, προσαρμοσμένη πάντα, στις προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη.


Στη μέχρι σήμερα πορεία μας, επιτυχία μας είναι η αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας σε όσους αποφάσισαν να μας εμπιστευτούν.


Με τη διαρκή υποστήριξη του ομίλου, η ANEMOS ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βασισμένες στην όσο το δυνατόν αποδοτικότερη σχέση «τιμής – απόδοσης» προς όφελος του επενδυτή.


Έτσι, από τα πρώτα κιόλας βήματα, αυτά της συμβουλευτικής υποστήριξης και της επιλογής του κατάλληλου χώρου, η εταιρία μας προχωρά στο σχεδιασμό και τη μελέτη, πάντα με την απόλυτη συνεργασία και γνωμοδότηση του πελάτη. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται στο ελάχιστο κάθε πιθανή απόκλιση (χρονική ή οικονομική). Από το τελικό στάδιο της κατασκευής και της εμπρόθεσμης παράδοσης κάθε έργου.Youtube Video

ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Όμιλος Επιχειρήσεων

Άμεση Δράση Τεχνητών 231 502503

2310 502 503

Πινακοθήκη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντάμε άμεσα

Email

info@anemoskat.gr

Διεύθυνση

Μύλοι 5 Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη, 56429,

Hotline/Mobile

2312315140/+30.6972444900

Image